Nieuw wandelnetwerk Velden en Meersen in het Brugse Ommeland

Het provinciebedrijf Westtoer presenteert het elfde wandelnetwerk in de provincie West-Vlaanderen: V...

De Kust verwelkomt Beaufort2018

Kunst en ontspanning aan zee De Provincie West-Vlaanderen en Westtoer hebben de zesde editie van Be...

VTM koken-gezicht An Steyvers laat je van Peer proeven

Proef Peer op 78 verschillende manieren ‘Proef van Peer’, met die slogan prijst An Stey...

Westtoer presenteert wandelmogelijkheden voor hondenliefhebbers aan de Kust

Met de hond aan zee Het provinciebedrijf Westtoer heeft voor de Kust de wandelmogelijkheden voor ho...

Met griep moet je niet gaan autorijden

Als je griep hebt moet je thuis en in bed blijven en zeker niet met de auto gaan rijden, want je reacties zijn dan gevaarlijk. Als je griep hebt moet je thuis en in bed blijven en zeker niet met de auto gaan rijden, want je reacties zijn dan gevaarlijk.

 

Het is dus officieel: we zitten in een griepepidemie. Mensen die het hebben weten wel wat ze voelen: hoofdpijn, keelpijn, pijn bij het hoesten, koorts, een verlamd gevoel in de spieren, spierpijn, gebrek aan eetlust, warmtevlagen enz…

De winter slaat dus met het griepvirus onverbiddelijk toe. Van de 100 raadplegingen zijn er minstens 75 positief op griep getest.

Griep is geen kleinigheid, je kan er doodziek van zijn en in extreme gevallen kun je er ook aan dood gaan. Dus is het geen overbodige luxe het rustig aan te doen, geen geforceerde inspanningen te doen en beslist de eerste dagen thuis blijven en niet gaan werken. Zeker niet aan sport doen, want lichamelijke inspanningen zijn nu uit den boze, maar artsen waarschuwen er ook voor geen verplaatsingen te doen en dus ook niet met de auto te rijden.

Artsen vinden het noodzakelijk de mensen publiek te waarschuwen in geen geval achter het stuur van hun wagen te kruipen als het griepvirus hen te pakken heeft. Los van het feit dat ze hun probleem nog ernstiger kunnen maken en mensen kunnen besmetten waar ze naartoe rijden, heeft een grieperige chauffeur geen goede reflexen!

De reflexen van grieperige chauffeurs zijn minder goed dan die van gezonde autobestuurders. Je kan hun reactievermogen nog het beste vergelijken met dat van chauffeurs met 0,8 promille alcohol in het bloed. Het is wel duidelijk dat hun toestand in het verkeer aanleiding kan geven tot gevaarlijke situaties.

Als je griep hebt, kruip je beter niet achter het stuur van de auto als je ongelukken wil vermijden.

En je kan maar beter thuis uitzieken: een warm bad, lindenthee met honing drinken, lichte kost eten, geen suiker gebruiken, geen eiwitten en het rustig aan doen. Na een weekje ben je er van af en heeft het lichaam nieuwe antistoffen opgebouwd.

En natuurlijk kan je de genezing helpen door Echinacea te nemen en vitamine C.

Het bekort de ziekte zeker, want men er ook van zegt. Dat heeft een Engels onderzoek aangetoond.

Daarom denk je best aan Echinabell van Fytobell, een compleet natuurlijk en nuttig preparaat.

Je vindt Echinabell van Fytobell in apotheken met CNK-bestelnummer: 2898-963.

of je kan het ook online bestellen via www.almed.be of via www.boverte.com.