Nieuw wandelnetwerk Velden en Meersen in het Brugse Ommeland

Het provinciebedrijf Westtoer presenteert het elfde wandelnetwerk in de provincie West-Vlaanderen: V...

De Kust verwelkomt Beaufort2018

Kunst en ontspanning aan zee De Provincie West-Vlaanderen en Westtoer hebben de zesde editie van Be...

VTM koken-gezicht An Steyvers laat je van Peer proeven

Proef Peer op 78 verschillende manieren ‘Proef van Peer’, met die slogan prijst An Stey...

Westtoer presenteert wandelmogelijkheden voor hondenliefhebbers aan de Kust

Met de hond aan zee Het provinciebedrijf Westtoer heeft voor de Kust de wandelmogelijkheden voor ho...

Met Xantipex lukt stoppen zeker! Rokende vrouwen krijgen rapper rimpels en verouderen vroeger

Vrouwen die roken worden vroeger oud en krijgen rimpels, maar ze kunnen zich gemakkelijk laten helpen door een goed natuurlijk middel: Xantipex. Vrouwen die roken worden vroeger oud en krijgen rimpels, maar ze kunnen zich gemakkelijk laten helpen door een goed natuurlijk middel: Xantipex.

 

Niemand die ernstig is kan nog aannemen dat roken geen invloed heeft op de gezondheid. Roken is gerelateerd aan allerlei ernstige ziekten: hartinfarct, ischemie, beroerte, maag-darmkanker, keelkanker, longkanker, strottenhoofdkanker, lipkanker, maar ook ernstige problemen waar je ze niet zou verwachten: borstkanker, blaaskanker en hersentumoren.

Er zijn dus voldoende wetenschappelijke onderbouwde argumenten om te stoppen met roken. Dat is niet gemakkelijk, maar het MOET. Bovendien heeft de regering nog een aantal nieuwe maatregelen in petto waardoor je nog meer gemotiveerd kunt zijn om ermee op te houden: weldra zal het verboden zijn om te roken in de auto waarin ook kinderen hebben plaats genomen.

Merkwaardig genoeg stoppen veel mannen met roken omdat ze natuurlijk de rampzalige gevolgen in hun omgeving zien, terwijl anderzijds meer vrouwen roken en ook blijven roken. Ze dagen het noodlot als het ware uit. “Het zal wel zo’n vaart niet lopen”, denken ze dan, tot het noodlot toeslaat.

Misschien kunnen ze hierin nog een extra argument vinden: rokende vrouwen verouderen veel sneller, krijgen ook meer rimpels, hun huid is lelijker en valer.

Aan de universiteit van Nashville zijn proeven gedaan bij meer dan 800 vrouwelijke rokers. Naast de klassieke vaststellingen kwam men er achter dat in sigarettenrook ook een enzym, genaamd elastase, aanwezig is. Dit enzym maakt het onmogelijk dat de elastine een voortdurend vernieuwende werking uitoefent tegenover de huidcellen. Op die manier is het niet moeilijk om begrijpen dat rooksters veel sneller te maken hebben met rimpelvorming.

Stoppen met roken is voor alle vrouwen een verjongingskuur. De huid wordt weer beter doorbloed en de elastine krijgt weer de kans herstelwerkzaamheden uit te voeren op de bovenste huidlagen: men wordt weer jonger.

Het is gemakkelijk te begrijpen dat het lastig is om te stoppen. Maar wie een extra hulpje nodig heeft, vindt dat zeker in een prima natuurlijk middel: Xantipex van Fytobell. Een compleet natuurlijke spray waardoor de rookhonger verdwijnt en de neiging tot roken afneemt. Geen gewenning, maar wel doeltreffend.

Je vindt Xantipex-spray van Fytobell in apotheken met CNK-bestelnummer 3271-459. Je kan het ook online bestellen via www.almed.be of via www.boverte.com