Nieuw wandelnetwerk Velden en Meersen in het Brugse Ommeland

Het provinciebedrijf Westtoer presenteert het elfde wandelnetwerk in de provincie West-Vlaanderen: V...

De Kust verwelkomt Beaufort2018

Kunst en ontspanning aan zee De Provincie West-Vlaanderen en Westtoer hebben de zesde editie van Be...

VTM koken-gezicht An Steyvers laat je van Peer proeven

Proef Peer op 78 verschillende manieren ‘Proef van Peer’, met die slogan prijst An Stey...

Westtoer presenteert wandelmogelijkheden voor hondenliefhebbers aan de Kust

Met de hond aan zee Het provinciebedrijf Westtoer heeft voor de Kust de wandelmogelijkheden voor ho...

Mariadistel: De vriend van uw lever, vooral nu de herfst komt

Onze moderne levenswijze maakt het de lever niet gemakkelijk. Gelukkig is er Mariadistel om daar bij te helpen. Onze moderne levenswijze maakt het de lever niet gemakkelijk. Gelukkig is er Mariadistel om daar bij te helpen.

 

Onze gezondheid heeft vaak geen goede verstandhouding met onze moderne levenswijze. Het voedsel is vaak vet en zwaar, wordt rijkelijk bespoeld met alcohol, is gekleurd, geraffineerd, behandeld met smaakversterkers. We komen in contact met giftige stoffen, in de industrie, bij de hobby, op de werkvloer, in het huishouden, in de keuken, om dan nog niet te spreken over virussen en bacteriën, allerhande besmettingen die de lever kunnen bedreigen.

De lever moet dat allemaal zien te verwerken en te elimineren. Daardoor is het ook het meest ingewikkelde orgaan van het lichaam. Gelukkig is er in deze hoge nood ook Mariadistel of Carduus Marianus, een plant die in de natuur wordt aangetroffen en waaruit heel krachtige werkende medicijnen worden gemaakt die de lever een bijzondere bescherming geven, zelfs de levercellen helpen zich te regenereren en te herstellen. Mensen die zich moe en afgemat voelen, energie missen of een beschadigde lever hebben en geelzucht hebben gehad, zullen er zeker baat bij vinden.

Het hoofdbestanddeel van Mariadistel of Carduus Marianus is Silymarine. Het is een anti-hepatotoxicum, met andere woorden een bijzonder lever-ontgiftend middel. Het heeft dan ook een bijzondere heilzame invloed op de lever zowel preventief als curatief. Dat wil dus zeggen dat het zowel ter bescherming van de lever als in geval van ziekte nuttig is.

Mariadistel is dankzij het Silymarine een bijzonder krachtig natuurlijk middel. Het helpt bij chronische lever- en miltziekten, geelzucht, galstenen, is darmreinigend, actief tegen spataders en verlaagt de LDL-cholesterol. Het heeft een antitoxische en dus zuiverende werking in de bloedsomloop. Mariadistel is het meest actieve en dus het beste middel tegen allerlei leveraandoeningen, omdat het de levercellen krachtig herstelt. Dat is bewezen door dubbelblindproeven, ook door Belgische artsen en specialisten. Het stimuleert de leveractiviteit, helpt bij de ontgiftende functie en is zelfs in staat de levercellen te laten regenereren in geval van ziekte. Mariadistel past dus ideaal in een lever-reinigingskuur. Zowel op lever als op galwegen heeft Carduus een directe invloed. De galsecretie wordt geprikkeld zodat vetten en zware spijzen gemakkelijker verteren.

Het past ook in de behandeling van algemene lichaamszwakte, gebrek aan eetlust en... zwangerschapsbraken. Ook bij slechte stoelgang en geelzucht is het een onontbeerlijk middel, omdat het in geval van leverontsteking de ziekte behoorlijk verkort. En wat belangrijk is: het is een volkomen onschadelijk middel.

Een uitstekend natuurlijk preparaat om de lever te helpen in deze moeilijke taak is Cardubell van Fytobell, op basis van o.a. Mariadistel. Je vindt het in apotheken met CNK-bestelnummer: 2899-870. Of je kan het ook online bestellen via www.almed.be of via www.boverte.com.