Nieuw wandelnetwerk Velden en Meersen in het Brugse Ommeland

Het provinciebedrijf Westtoer presenteert het elfde wandelnetwerk in de provincie West-Vlaanderen: V...

De Kust verwelkomt Beaufort2018

Kunst en ontspanning aan zee De Provincie West-Vlaanderen en Westtoer hebben de zesde editie van Be...

VTM koken-gezicht An Steyvers laat je van Peer proeven

Proef Peer op 78 verschillende manieren ‘Proef van Peer’, met die slogan prijst An Stey...

Westtoer presenteert wandelmogelijkheden voor hondenliefhebbers aan de Kust

Met de hond aan zee Het provinciebedrijf Westtoer heeft voor de Kust de wandelmogelijkheden voor ho...

Zo blijft je haar helemaal mooi tot op de uiteinden

Tot in de puntjes verzorgd haar? Het kan voortaan dank zij onze tip. Tot in de puntjes verzorgd haar? Het kan voortaan dank zij onze tip.

 

Mooi haar is een geschenk des hemels. Als je haar mooi is en je schoenen zijn opgeblonken, dan kan er niets meer verkeerd gaan: van top tot teen verzorgd heet dat dan.

Maar het haar… daar hebben veel mensen een probleem mee.

Het is verwonderlijk: sommigen hebben nooit problemen met hun haar, ze hebben een weelderige haardos, prachtig dik en dicht groeiend haar, terwijl anderen zorg moeten dragen voor het kleinste pijltje haar en er dan nog problemen mee hebben: breken, splitsen, uitvallen.

Natuurlijk moet je je haar goed verzorgen en het spreekt vanzelf dat je enkel gezonde en niet agressieve middelen moet kiezen. Maar je moet nu eenmaal het haar geregeld wassen, kammen en borstelen en misschien zelfs een voorzichtig krulletje meegeven. Het is dan ook ontmoedigend als je ondanks de goede zorgen telkens moet vaststellen dat er problemen zijn, zoals splitsend en brekend haar.

Natuurlijk moet je de problemen niet opzoeken: in de zomer moet je het haar op de juiste wijze verzorgen en opletten in de zon. Maar ook agressieve verzorgingsmiddelen of sterke shampoos moet je vermijden. En uiteraard altijd het haar goed uitspoelen bijvoorbeeld als je bent gaan zwemmen.

Maar voor de dagelijkse verzorging hebben we een prima tip voor jullie. Als je geregeld de punten van je haar inwrijft met wat hand- of gezichtscrème, dan zullen de haaruiteinden veel gezonder, mooier en vitaler blijven. Je kan dat doen telkens je de handen zelf inwrijft met een geschikte handcrème. Als je dan met de resten nog eens je haarpunten bewerkt, zullen ze je daar echt dankbaar voor zijn met glanzend mooi en gezond haar. Je zal verrukt zijn van je eigen spiegelbeeld! Je haren zullen tevreden naar je kijken.