Westtoer presenteert wandelmogelijkheden voor hondenliefhebbers aan de Kust

Met de hond aan zee Het provinciebedrijf Westtoer heeft voor de Kust de wandelmogelijkheden voor ho...

Nieuwe campagne rond bierbeleving in de Westhoek

‘Tournée locale’ plaatst de authenticiteit van de streek in de kijker Het provin...

Zes nieuwe tentoonstellingen over 1917 in de Westhoek

Westtoer presenteert ‘1917 Totale Oorlog in Vlaanderen’ Westtoer en zeven gemeenten uit...

Nieuwe route ‘Mijnenslag’ is afsluiter van de WOI-fietsroutes

Westtoer opent twaalfde en laatste 14-18 fietsroute in Heuvelland Naar aanleiding van de 100-jarige...

Zo poets je het glas van je i-Phone en koplampen perfect

Het glazen schermpje van je i-Phone kan je met een eenvoudige middeltje perfect vetvrij en glashelder krijgen. Ook de koplampen van je auto kan je op dezelfde manier behandelen, dankzij onze tip. Het glazen schermpje van je i-Phone kan je met een eenvoudige middeltje perfect vetvrij en glashelder krijgen. Ook de koplampen van je auto kan je op dezelfde manier behandelen, dankzij onze tip.

 

Iedereen heeft het al meegemaakt: als je i-Phone of Smartphone vol vettige vingerafdrukken staat, lukt het “zwiepen” niet zo gemakkelijk, met als gevolg dat je vaak te laat bent om de telefoon op te nemen als die rinkelt.

Er bestaan natuurlijk “ideale” poetsmiddelen om de schermen van een i-Phone vetvrij en dus helemaal glad te maken. Maar we nemen aan dat jullie dat niet altijd bij de hand hebben en zeker niet als je op vakantie bent, in de stad rondloopt of op kantoor zit, of zelfs gewoon thuis.

Natuurlijk kan je eerst proberen met een zuivere zakdoek en wat warme adem om het meeste vet er vanaf te krijgen. Maar dat blijft niet duren en dus kan je maar beter onze truc toepassen.

Op vakantie en zeker thuis heb je daarvoor het ideale middel in de buurt. Neem de tube tandpasta en neem een vingertip pasta en wrijf daarmee in kleine ronde bewegingen op het glas van je i-Phone. Als je het hele glas hebt ingesmeerd moet je een zakdoek of een zacht papiertje nemen om de tandpasta er weer vanaf  te wrijven. Klaar! Nooit was je scherm zo snel en zo brandschoon en vetvrij.

Je kan hetzelfde trouwens ook toepassen op de koplampen van je auto.

Als die altijd smerig zijn na een regenbui of een tochtje met de wagen, wrijf er gewoon tandpasta op ook in ronde bewegingen en nadien wrijf je de tandpasta er weer van af met een keukenpapier of een papieren zakdoekje. Ook je kloplampen zijn nu helemaal helder en blijven dat ook langer dankzij de gladmakende tandpasta.