De Kust verwelkomt Beaufort2018

Kunst en ontspanning aan zee De Provincie West-Vlaanderen en Westtoer hebben de zesde editie van Be...

VTM koken-gezicht An Steyvers laat je van Peer proeven

Proef Peer op 78 verschillende manieren ‘Proef van Peer’, met die slogan prijst An Stey...

Westtoer presenteert wandelmogelijkheden voor hondenliefhebbers aan de Kust

Met de hond aan zee Het provinciebedrijf Westtoer heeft voor de Kust de wandelmogelijkheden voor ho...

Nieuwe campagne rond bierbeleving in de Westhoek

‘Tournée locale’ plaatst de authenticiteit van de streek in de kijker Het provin...

Als je een platte buik wil, dan kan dat!

Graag een slankere buiktaille? Dat kan. Dankzij onze tips heb je in een paar weken tijd een platte buik. Graag een slankere buiktaille? Dat kan. Dankzij onze tips heb je in een paar weken tijd een platte buik.

 

Je wil er weer uitzien zoals toen je 21 was? Wel, mirakels bestaan niet, maar we zullen ons best doen om er toch eentje te maken. Een van de grootste kopzorgen van volwassen dames is hun buikje. Dat staat gemakkelijk bolrond, zelfs als ze niet zwanger zijn. Wegtoveren? Dat is wel in één-twee-drie gezegd, maar niet in dezelfde tijd gedaan, want daar is wat moeite voor nodig.

Om te beginnen moet je eraan denken om rechtop te lopen. Als je voorover gebogen loopt, de schouders ingetrokken hebt en het hoofd naar beneden richt als je rondloopt of op straat loopt, dan is het normaal dat het buikje zich duidelijker manifesteert.

Eerste vereiste: loop rechtop, trek de schouders achteruit en richt het hoofd omhoog. Deze fiere houding scheelt al een paar centimeters op de buik.

En dan het eten. Natuurlijk moet je je niet doodhongeren om de buik te versmallen. Maar je moet er wel op letten dat je niet te veel koolhydraatrijke voedingsmiddelen neemt, omdat dit gisting in de hand werkt. Als er gisting in de darmen aanwezig is, verandert het bacterieleven, en hebben zowel de weerstand als de buikomtrek daar last van.

Vermijd dus dessertjes, snoep, gebak, koekjes, en strooi nergens nog suiker over, vervang dit door Stevabell, op basis van steviolglycosiden. Dat is wel 200 maal zoeter dan suiker, maar heeft niet dezelfde nadelen en ook geen calorieën.

Gisting in de darmen vermijd je ook door vezels niet te combineren met zoete producten. En dat is nu typisch voor dessertjes na het eten. Wees ook voorzichtig met alcohol, of liever, drink er geen, want ook alcohol veroorzaakt gisting en verandering van bacteriecultuur in de darmen.

En tenslotte beweging. Vergeet de set-ups, maar doe wel oefeningen in ruglig.

Ga hiervoor op de grond (uiteraard op een deken of tapijtje) liggen en trek de knieën in met de voeten tot bijna bij het zitvlak. Hef nu de benen gelijktijdig en gestrekt omhoog (zo hoog mogelijk). Hou de hoogste stand een paar seconden vast en zet nu de voeten terug. Herhaal deze oefening twintigmaal achtereenvolgens en liefst tweemaal of driemaal per dag.

Als je met al die factoren rekening houdt, zal je tailleomtrek op een paar weken tijd gevoelig verminderen.

Zoals je ziet: mirakels bestaan dus toch nog, maar je moet ze zelf wel realiseren.

Stevabell van Fytobell vind je in apotheken met het CNK-bestelnummer 2950 - 988 (voor de strooisuiker).

Of je kan het ook online bestellen via www.almed.be of via www.boverte.com.