De Kust verwelkomt Beaufort2018

Kunst en ontspanning aan zee De Provincie West-Vlaanderen en Westtoer hebben de zesde editie van Be...

VTM koken-gezicht An Steyvers laat je van Peer proeven

Proef Peer op 78 verschillende manieren ‘Proef van Peer’, met die slogan prijst An Stey...

Westtoer presenteert wandelmogelijkheden voor hondenliefhebbers aan de Kust

Met de hond aan zee Het provinciebedrijf Westtoer heeft voor de Kust de wandelmogelijkheden voor ho...

Nieuwe campagne rond bierbeleving in de Westhoek

‘Tournée locale’ plaatst de authenticiteit van de streek in de kijker Het provin...

Magische tip tegen buikpijn en maagpijn

Wat last van buikpijn tijdens de menstruatie of wat maagklachten? Deze magische tip zal je snel helpen. Wat last van buikpijn tijdens de menstruatie of wat maagklachten? Deze magische tip zal je snel helpen.

 

Iedereen heeft er wel eens last van: een beetje buikpijn, een beetje last aan de maag, een beetje druk in het onderlichaam. Gelukkig is dat meestal geen ernstig probleem, maar het gevolg van een lichte indigestie veroorzaakt door wat te fors tafelen, of wat klachten die verband houden met de menstruatie, of met een gevoeligheid van de darmen.

Gewoonlijk gaat het probleem wel vanzelf over, zeker als het gaat om menstruatiepijn. Toch kan je de natuur een handje helpen en wat dit betreft de tijd wat sneller in de richting van genezing doen evolueren.

Uiteraard kan je voor maagklachten altijd wat muntthee drinken, of wat aardappelsap in wat water oplengen en opdrinken, of wat natriumbicarbonaat slikken, of wat Nasturan van Fytobell gebruiken en dit laatste vind je in apotheken of online, hieronder meer daarover.

Maar er is een heel eenvoudig trucje dat zeker voor menstruatiebuikpijn wonderwel helpt.

Drenk een propje watten in 50% alcohol en duw dit watje in de navel, terwijl je op bed gaat liggen. Druk het wattenpropje goed aan in de navel. Je zal het snel merken, want het gestommel in de buik neemt snel af en de pijn ebt ook weg. Bij maagklachten kan je er ook wat zout aan toevoegen.

En heb je last aan de maag onderweg, op vakantie, op kantoor, dan helpt Nasturan, want onderweg kan je niet meteen met het propje watten aan de slag.

Nasturan vind je in apotheken met CNK-bestelnummer: 2991 - 479.

Of je kan het online bestellen via www.almed.be of www.boverte.com.