Nieuw wandelnetwerk Velden en Meersen in het Brugse Ommeland

Het provinciebedrijf Westtoer presenteert het elfde wandelnetwerk in de provincie West-Vlaanderen: V...

De Kust verwelkomt Beaufort2018

Kunst en ontspanning aan zee De Provincie West-Vlaanderen en Westtoer hebben de zesde editie van Be...

VTM koken-gezicht An Steyvers laat je van Peer proeven

Proef Peer op 78 verschillende manieren ‘Proef van Peer’, met die slogan prijst An Stey...

Westtoer presenteert wandelmogelijkheden voor hondenliefhebbers aan de Kust

Met de hond aan zee Het provinciebedrijf Westtoer heeft voor de Kust de wandelmogelijkheden voor ho...

Item gefilterd op datum: januari 2016

 

Virologen en het Wetenschappelijk Instituut voor Volksgezondheid waarschuwden voor de griepepidemie. Vooral bij dit wisselvallige weer krijgt de weerstand van de mensen het harder te verduren. Die weerstand kan je best nu meteen een boost geven: voldoende slaap, gezond eten, voldoende vitamines (vooral C) met fruit en groenten en natuurlijk de bekende Echinacea purpurea waarvan bewezen is dat het de lichaamseigen afweer stimuleert. Denk daarom meteen aan Echinabell van Fytobell  (in de apotheek met cnk-bestelcode 2898-963) om de macrofagen van je afweer ijzersterk te maken. Griepvirussen: wees er niet bang voor dankzij Echinabell.

 

Gepubliceerd in Gezondheid

Cardubell helpt je zeker!

Op veel plaatsen hoor je nu zeker “oef” zeggen. Feest vieren is wel leuk, maar als je organisme daarvan de gevolgen moet dragen, is dat niet zo prettig. De lever heeft het in deze tijd zwaar te verduren: alcohol, vet en zoet voedsel, te copieuze maaltijden en de eeuwige recepties. Dat kan lange tijd in de kleren blijven hangen omdat de lever, het ontgiftingslaboratorium van het lichaam, het allemaal moet verwerken en zuiveren. Daarom kan die lever best een steuntje gebruiken uit de natuur: mariadistel of Silybum marianum is de plant bij uitstek om uw lever een plezier te doen en die snel weer in topvorm te brengen en de last en de schade van de feesten te elimineren. Denk daarom aan Cardubell van Fytobell en je lever is je snel weer in topvorm en jij dus ook!.

Cardubell 100 ml is in de apotheek verkrijgbaar met cnk-bestelcode 2899-870. Of bestelt u liever online? Dat kan veilig, betrouwbaar en snel via www.boverte.com

 

Gepubliceerd in Gezondheid