Nieuw wandelnetwerk Velden en Meersen in het Brugse Ommeland

Het provinciebedrijf Westtoer presenteert het elfde wandelnetwerk in de provincie West-Vlaanderen: V...

De Kust verwelkomt Beaufort2018

Kunst en ontspanning aan zee De Provincie West-Vlaanderen en Westtoer hebben de zesde editie van Be...

VTM koken-gezicht An Steyvers laat je van Peer proeven

Proef Peer op 78 verschillende manieren ‘Proef van Peer’, met die slogan prijst An Stey...

Westtoer presenteert wandelmogelijkheden voor hondenliefhebbers aan de Kust

Met de hond aan zee Het provinciebedrijf Westtoer heeft voor de Kust de wandelmogelijkheden voor ho...

Item gefilterd op datum: maart 2015

De lente loert nog niet om de hoek en dus voelen we die lange ellendige winterkou niet alleen in onze neus bijten, maar ook in ons gemoed: winterblues. Veel mensen hebben er last van en voelen zich depressief, landerig en futloos. Gebrek aan zon, maar ook onevenwichtige voeding en gebrek aan beweging hebben er mee te maken. Het antwoord ligt voor de hand: gezonder eten, meer bewegen en profiteren van elk zonnestraaltje. Wil je dat de dag je toelacht? Vertrouw dan op Sint-Janskruid, de perfecte natuurlijke stemmingsverbeteraar. Hyperibell en de sombere stemming verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Meer weten: www.fytobell.be

Gepubliceerd in Gezondheid

Vroeg of laat krijgt elke man te maken met problemen aan de prostaat. Dat zijn gelukkig niet altijd kwaadaardige gezwellen, maar een goedaardige vergroting kan het levenscomfort al aardig beperken: moeilijk of stotterend plassen, ’s nachts vaak moeten opstaan, pijn in het onderlichaam. Je kan zelf veel doen om het te voorkomen met voldoende groenten, vooral broccoli en pompoen, maar ook extracten van lijnzaad en zaagpalm zijn ideaal voor de gezondheid van de prostaat. Denk daarom aan Proflabell van Fytobell om de mannelijke klier gezond te houden. Verkrijgbaar in de apotheek met CNK-nummer: 2223-196.

Meer weten: www.fytobell.be

Gepubliceerd in Gezondheid

Meer dan een half miljoen landgenoten heeft last van diabetes van het type 2 of suikerziekte. Dat is niet toevallig: de westerse levenswijze met weinig beweging, veel verzadigde slechte vetten en suiker zijn er niet vreemd aan. Het risico is enorm: hart- en vaatziekten, kanker, beroerte, blindheid! Dat kan je voorkomen door gezonder te eten en dus ook suiker te mijden. Toch zin in zoet? Gebruik liever steviolglycosiden uit stevia. Dat is veilig voor je bloedsuiker en je pancreas en op termijn dus ook voor je complete gezondheid. Steviolglycosiden of te wel Stevabell van Fytobell: een zoet mondje zonder een pondje!

Meer weten: www.stevabell.be

Gepubliceerd in Gezondheid