Zes nieuwe tentoonstellingen over 1917 in de Westhoek

Westtoer presenteert ‘1917 Totale Oorlog in Vlaanderen’ Westtoer en zeven gemeenten uit...

Nieuwe route ‘Mijnenslag’ is afsluiter van de WOI-fietsroutes

Westtoer opent twaalfde en laatste 14-18 fietsroute in Heuvelland Naar aanleiding van de 100-jarige...

Exclusieve picknicks in kastelen en abdijen van het Brugse Ommeland

In vier kasteelparken en abdijtuinen kan je binnenkort exclusief genieten van een picknick. Een hoev...

“Beleef de koers” met Westtoer

West-Vlaanderen is fietsprovincie bij uitstek Bij de start van het wielerseizoen presenteerde het p...

Item gefilterd op datum: januari 2016

 

Virologen en het Wetenschappelijk Instituut voor Volksgezondheid waarschuwden voor de griepepidemie. Vooral bij dit wisselvallige weer krijgt de weerstand van de mensen het harder te verduren. Die weerstand kan je best nu meteen een boost geven: voldoende slaap, gezond eten, voldoende vitamines (vooral C) met fruit en groenten en natuurlijk de bekende Echinacea purpurea waarvan bewezen is dat het de lichaamseigen afweer stimuleert. Denk daarom meteen aan Echinabell van Fytobell  (in de apotheek met cnk-bestelcode 2898-963) om de macrofagen van je afweer ijzersterk te maken. Griepvirussen: wees er niet bang voor dankzij Echinabell.

 

Gepubliceerd in Gezondheid

Cardubell helpt je zeker!

Op veel plaatsen hoor je nu zeker “oef” zeggen. Feest vieren is wel leuk, maar als je organisme daarvan de gevolgen moet dragen, is dat niet zo prettig. De lever heeft het in deze tijd zwaar te verduren: alcohol, vet en zoet voedsel, te copieuze maaltijden en de eeuwige recepties. Dat kan lange tijd in de kleren blijven hangen omdat de lever, het ontgiftingslaboratorium van het lichaam, het allemaal moet verwerken en zuiveren. Daarom kan die lever best een steuntje gebruiken uit de natuur: mariadistel of Silybum marianum is de plant bij uitstek om uw lever een plezier te doen en die snel weer in topvorm te brengen en de last en de schade van de feesten te elimineren. Denk daarom aan Cardubell van Fytobell en je lever is je snel weer in topvorm en jij dus ook!.

Cardubell 100 ml is in de apotheek verkrijgbaar met cnk-bestelcode 2899-870. Of bestelt u liever online? Dat kan veilig, betrouwbaar en snel via www.boverte.com

 

Gepubliceerd in Gezondheid