Zes nieuwe tentoonstellingen over 1917 in de Westhoek

Westtoer presenteert ‘1917 Totale Oorlog in Vlaanderen’ Westtoer en zeven gemeenten uit...

Nieuwe route ‘Mijnenslag’ is afsluiter van de WOI-fietsroutes

Westtoer opent twaalfde en laatste 14-18 fietsroute in Heuvelland Naar aanleiding van de 100-jarige...

Exclusieve picknicks in kastelen en abdijen van het Brugse Ommeland

In vier kasteelparken en abdijtuinen kan je binnenkort exclusief genieten van een picknick. Een hoev...

“Beleef de koers” met Westtoer

West-Vlaanderen is fietsprovincie bij uitstek Bij de start van het wielerseizoen presenteerde het p...

Item gefilterd op datum: juli 2015

Door wetenschappers van de Amerikaanse Tuftsuniversiteit in Boston werd in het vakblad “Circulation” een alarmerend rapport gepubliceerd over de gevaren van frisdrank. Wereldwijd sterven elk jaar honderdduizenden als gevolg van het gebruik van frisdrank staat te lezen. Je kan je gezondheid best beschermen tegen diabetes, hart- en vaatziekten, zwaarlijvigheid en kanker door volwaardiger te eten: volkoren, fruit, weinig rood vlees en vooral weinig of geen suiker en frisdrank. Meervoudige suikers kunnen wel: fruit, volle granen. En heb je een zoet mondje: gebruik dan steviolglycosiden zoals in Stevabell. Dan ben je goed bezig.

Stevabell strooisuiker is in de apotheek verkrijgbaar in een verpakking van 350g. Dit met cnk-bestelcode: 2950-988. Neem het cnk-nummer mee naar uw apotheker, het zal hem helpen het product sneller terug te vinden. Of veilig online te bestellen kan ook, via www.boverte.com

Gepubliceerd in Gezondheid

Denk niet dat je in de zomer geen griep kan krijgen. Het kan evengoed als in de winter, hoewel er bij het warme weer andere virussen betrokken zijn. Maar ze kunnen je op dezelfde wijze ziek maken, meer nog: ook maag en darmen kunnen er van streek door zijn. Daarom ook in de zomer immuniteit versterken, oppassen in een vochtige omgeving waar veel mensen zijn (zwembaden en pretparken) en vooral ook uitkijken met voedsel. Daarom ook in de zomer Echinabell om de weerstand te versterken, Digesbiose om de immuniteit op te krikken en vitamine C om besmettingen te vlug af te zijn. Op die manier zullen virussen je vakantie niet kunnen verbrodden.

Gepubliceerd in Gezondheid