Zes nieuwe tentoonstellingen over 1917 in de Westhoek

Westtoer presenteert ‘1917 Totale Oorlog in Vlaanderen’ Westtoer en zeven gemeenten uit...

Nieuwe route ‘Mijnenslag’ is afsluiter van de WOI-fietsroutes

Westtoer opent twaalfde en laatste 14-18 fietsroute in Heuvelland Naar aanleiding van de 100-jarige...

Exclusieve picknicks in kastelen en abdijen van het Brugse Ommeland

In vier kasteelparken en abdijtuinen kan je binnenkort exclusief genieten van een picknick. Een hoev...

“Beleef de koers” met Westtoer

West-Vlaanderen is fietsprovincie bij uitstek Bij de start van het wielerseizoen presenteerde het p...

Item gefilterd op datum: maart 2015

De lente loert nog niet om de hoek en dus voelen we die lange ellendige winterkou niet alleen in onze neus bijten, maar ook in ons gemoed: winterblues. Veel mensen hebben er last van en voelen zich depressief, landerig en futloos. Gebrek aan zon, maar ook onevenwichtige voeding en gebrek aan beweging hebben er mee te maken. Het antwoord ligt voor de hand: gezonder eten, meer bewegen en profiteren van elk zonnestraaltje. Wil je dat de dag je toelacht? Vertrouw dan op Sint-Janskruid, de perfecte natuurlijke stemmingsverbeteraar. Hyperibell en de sombere stemming verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Meer weten: www.fytobell.be

Gepubliceerd in Gezondheid

Vroeg of laat krijgt elke man te maken met problemen aan de prostaat. Dat zijn gelukkig niet altijd kwaadaardige gezwellen, maar een goedaardige vergroting kan het levenscomfort al aardig beperken: moeilijk of stotterend plassen, ’s nachts vaak moeten opstaan, pijn in het onderlichaam. Je kan zelf veel doen om het te voorkomen met voldoende groenten, vooral broccoli en pompoen, maar ook extracten van lijnzaad en zaagpalm zijn ideaal voor de gezondheid van de prostaat. Denk daarom aan Proflabell van Fytobell om de mannelijke klier gezond te houden. Verkrijgbaar in de apotheek met CNK-nummer: 2223-196.

Meer weten: www.fytobell.be

Gepubliceerd in Gezondheid

Meer dan een half miljoen landgenoten heeft last van diabetes van het type 2 of suikerziekte. Dat is niet toevallig: de westerse levenswijze met weinig beweging, veel verzadigde slechte vetten en suiker zijn er niet vreemd aan. Het risico is enorm: hart- en vaatziekten, kanker, beroerte, blindheid! Dat kan je voorkomen door gezonder te eten en dus ook suiker te mijden. Toch zin in zoet? Gebruik liever steviolglycosiden uit stevia. Dat is veilig voor je bloedsuiker en je pancreas en op termijn dus ook voor je complete gezondheid. Steviolglycosiden of te wel Stevabell van Fytobell: een zoet mondje zonder een pondje!

Meer weten: www.stevabell.be

Gepubliceerd in Gezondheid